Hey jij daar enthousiaste fysiotherapeut!!

Fysiotherapie J.P. de Jager is een groeiende, moderne fysiotherapie praktijk die zich richt op sportfysiotherapie, manuele therapie en (topsport)begeleiding. Wij staan voor kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut die proactief is, sportief is en die goed kan functioneren in teamverband. Een specialisatie is hierbij zeker een pré.

Wat verwachten wij van jou?

- je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister
- je kan zelfstandig werken en goed samenwerken in een team
- je vindt kwaliteit belangrijk

Wat bieden wij?

- professionele en gezellige werkplek met goede faciliteiten
- baan voor 4 of 5 dagen

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur ons dan een e-mail met CV en sollicitatiebrief naar jacco@fysiotherapiedejager.nl

info-avond-COPD-1
INFORMATIEAVOND COPD, CI EN DM

Op 26 oktober jl. hadden wij een succesvolle voorlichtingsavond omtrent COPD, CI en DM (Chronische longziekte, etalagebenen en Diabetes) speciaal voor verwijzers en hulpverleners. Samen met hen willen wij proberen om de kwaliteit van het leven voor deze cliënten te verbeteren.

Met het speciale beweegprogramma "Samen bewegen met COPD, DM en CI" bieden wij de cliënt een trainingsschema dat is afgestemd op de persoonlijke situatie, waarbij in groepsverband wordt getraind.

Heeft u vragen of interesse ?? Neem dan contact met ons op via 0164-657842, info@fysiotherapiedejager.nl of vul het contact formulier hiernaast in.